Mart 2013
Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS



Pes 2013 Mega Savedata v.1.04 Datapack 6.0 ile uyumlu SPOR TOTO LİGİ - PTT 1. LİGİ VE BUNDESLİGA LİGİ ÇIKTI 
En son çıkan yama içi TIKLA


Facebooktan bizi takip edin en güncel konulara hakim olmak ps3 hakkında bilmek istedikleriniz.Yorumlarınız ve fikirleriniz için...

Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

PSNStuff adlı program kelimenin anlamıyla süper bir ps3 yardımcı pragromıdır.Bu program sayesinde PSN STORE'daki hemen hemen tüm uygulamaları indirebilirsiniz.Bu uygulamalar neler diye sorarsanız.

PSONE,PS2,PS3,PSN,DLC,DEMO,MİNİ, EDAT,THEME,WALLPAPER,AVATAR,VİDEO
ve OYUN GÜNCELLEMELERİ PKG DOSYALARI....


Gördüğünüz gibi liste oldukça kabarık programın kullanımı oldukça basit,linkteki dosyayı indirin rardan çıkan simgeye tıklayın program çalışsın.

Not:Bu programla elinizdeki oyunlara lisans yaması indirebilirsiniz.Bunun için download iconuna tıklayın pkg dosyası inerken saverap iconuna tıklayarak.İndirdiğiniz dlc map online pass cod lisan yahi rap dosyasınıda indirebilirsinizz 




Facebooktan bizi takip edin en güncel konulara hakim olmak ps3 hakkında bilmek istedikleriniz.Yorumlarınız ve fikirleriniz için..
Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

Evet arkadaşlar  uzun bir bekleyişten sonra Call of Duty Black Ops II  revolutıon mapıda çıktı.Benim sabırsızlıkla beklediğin dlc maplardan biriydi. TabiNuketown Zombie ve  Nuketown 2025'de unutmamak lazım,Şimdi bu mapın kurulumunu nasıl yapacağınızı adım adım anlatıcam  işlemleri sırasıyla takip ederseniz yüklemi işleminde bir sorun yaşamazsınız. 

BLACK OPS2 DLC MAPLARI



Map 1 BLES01717 

Map 2 BLES01717 

Map 3 BLES01717 

DLC RAPLAR

KURULUM REHBERİ

Gerekli dosyaları indirdikten sonra kurulum işlemine geçelim bunu için aşağıdaki yardımcı videoyu izleyin.
Not; Dlc map kurulumu için mapları lisanlamamız gerekiyor bunun içinde reActPSN_ kullanmanız gerekmektedir.Unutmadan oyun en son versiyonu yani 1.07 update pack kurulu olmalı aksi halde  REVOLUTION map açılmaz.


KURULUM VİDEOSU