Ocak 2014
Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS



Zombiler Geri Dönüyor! Türkiye'nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi The Game for Big Kids, 2014 yılına harika bir başlangıç yapıyor. The Game’in en sevilen ve merakla beklenen partisi olan Zombies’ Night Out, üçüncü ayağıyla 1 Şubat Cumartesi gecesi misafirleriyle buluşacak. Yarattığı konsept parti fikirleriyle İstanbul’un en çok dikkat çeken eğlence mekânlarından olan The Game for Big Kids, her sene olduğu gibi bu sene de Zombies’ Night Out Party ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

En sevilen alt kültürlerden birisi olan Zombi kültürünün buram buram hissedildiği, yaşayan ölülerin de konu eğlence olunca izin yaptığı unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapacak The Game. İçki oyunları, konsepte özel yiyecek ve içecek tasarımları, temaya uygun müzikler ve daha pek çok sürpriz, Zombies’ Night Out Party Part III’te sizlerle olacak. 2014 yılının ilk partisi olma özelliğini taşıyacak olan bu özel gece, yeni yılın en güzel sürprizlerinden birisi olacak kuşkusuz. 

Point Hotel Barbaros içerisinde yer alan The Game for Big Kids’te gerçekleşecek olan Zombies’ Night Out Party Part III’e, 18 yaşından büyük bütün misafirler katılabilecek. Üstelik kostümlü olarak gelirseniz, giriş ücreti ödemeden partiye giriş yapabileceksiniz.1 şubat Cumartesi gecesi Saat 20:30’da başlayacak bu özel gecede yer almak istiyorsanız kostümünüzü şimdiden hazırlayın ve katılım listesine adınızı yazdırmayı unutmayın. 

MEKAN HAKKINDA

Adminin Yorumu Ve Öneriler
Ps3 cafe sahiplerinin kesinlikle gitmeleri gereken bir mekan Point Hotel Barbaros’un hemen altında açılan, Türkiye’nin ilk bilgisayar oyun kulübü The Game, 1.5 milyon dolar harcanarak açılmış devasa bir yer buradan Cafeniz için çok fazla çıkarımlarda bulunabileceğinizi düşünüyorum. Burayı gitmenizi tavsiye ederim bir işletme sahibi olarak benim bakış açım biraz daha farklı böylesine profesyonel bir mekandan alabileceğimiz çok şeyin olduğunu düşünüyorum.Tabi Zombiler partiside bu işin çabası thegame oyun salonundaki


150 adet oyun konsolunun bir arada bulunduğu ve 300 kişinin aynı anda oyun oynayabildiği ‘büyük çocuklar için’ oyun kulubü “the game for big kids” esentepe point hotel barbaros’ta açıldı. playstation 3, nintendo wii ve acer predator pc’lerin bulunduğu 1500 metrekarelik alana kurulan the game, iş çıkışında trafiğin açılmasını beklerken, arkadaşları ve diğer oyun severlerle bir araya gelmek isteyenlerin oyun merkezi olmayı hedefliyor.

1.5 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçen ve üyelik sistemiyle çalışacak olan oyun merkezine 3 aylık, 6 aylık aylık ve bir senelik üyeliklerin ücretleri 750 tl ile 2 bin tl arasında değişiyor. yılın 365 günü saat 10.00 ile gece 2.00 arasında, 18 yaş üzeri üyelerine hizmet verecek olan merkezde, 3d yarış simülatörleri deneyimlenip, dev perdede futbol maçlar ile hareket algılama teknolojisiyle boks ve tenis maçları yapılabiliyor.


The Game’de neler var;7 kişinin aynı pistte yarışabileceğiniz simülatörler
3 adet karaoke ve Guitar Hero odası
8 kişilik özel FPS alanı
2 kişinin karşılıklı oynayabildiği tenis kortu
2 kişinin karşılıklı oynayabildiği boks ringi
4 kişinin birlikte oynayabildiği dans pisti
7 kişinin birlikte oynayabildiği stadyum alanı
12 adet Nintendo Wii platformu
21 adet genel PlayStation 3 oyun bölümü
Dart alanı
Masaüstü oyunlar
Snack Bar
PC oyunları bölümü





Bilgi ve rezervasyon için:
The Game for Big Kids Esentepe Yıldız Posta Caddesi No: 29 34394 Şişli/İSTANBUL 

0212 337 30 80