Ps3 Kırmızı Işık Sarı Işık Hataları Tamiri Çözüm yolları playstation 3 kırmızı ışık hatası, ps3 kırmızı ışık arızası, ps3 sarı ışık hatası, ps3 kırmızı ışık hatası nedir, ps3 kırmızı ışık yanıp sönüyor, ps3 kırmızı ışık tamiri istanbul, ps3 sarı ışık hatası tamiri istanbul

PS3 KIRMIZI IŞIK SARI IŞIK HATALARI TAMİR



PS3 KIRMIZI IŞIK HATASI NEDENLERİ

PS3 Kırmızı ışık hatası soğutmadan sisteminden kaynaklı olarak ps3 işlemcisinin ayaklarının eriyerek birbirine temas etmesi veya çatlaması sonucu meydana gelir. Ps3 kırmızı ışık hatasıalmasının sebeplerinden bazıları da uzun yılların geçmesidir. Özellikle son dönemlerde ps3 kırmızı ışık hatasının en çok görüldüğü cihazlar fat kalın kasa ps3 modelleridir. Bu cihazlar üretileli 7,8 yıl kadar bir zaman geçmiş olmasına rağmen hayla yüksek performansta çalıştırılması, ps3 kırmızı ışık hatasını almasındaki,diğer bir sebebi ise iç temizliklerinin yapılmamış olması en önemlisi işlemci üzerine sürülen macunun zaman içinde kuruyarak bitmesidir. Normal şartlar altından bir ev kullanıcısı  ortalama macunun kalitesine göre 8 ayda bir işlemci macununu yenilemeli, ticari amaçla ps3 kullanan ps3 kafeler veya ps3'lerini otomat sistemle kullananların 4,5 ayda bir bu bakımı yapmaları lazım. Saydığım bu işlemler yapılmadığı takdirde cihazınız Slim model bile olsa kırmızı ışık yani işlemci arızası vermektedir. 

Ps3 kırmızı ışık hatasına düşmemesi için ne yapılmalı?

Ps3 ‘ünüz kullandığınız ortam çok sıcak olmamalı, kullanırken fan çok bağırmaya başladıysa tekleme yapıyor ise yeni fan taktırmalısınız.  Ps3 ünüz 24 saat açık tutmayınız kullanmadığını zaman kapalı moda alınız.(özellikle ps3 kafe sahipleri). Ps3 soğutma sistemini destekleyen cam havuzlar veya fan alabilirsiniz. Ps3 işlemcisinin macununu ortalama 6 ayda bir yenilemelisiniz. Unutmayın ortalama 7,8 yıl sonra cihazınız ömrünü tamamlayacaktır.

Ps3 kırmızı ışık sarı ışık arızası verdi ise ne yapılmalı?

Ps3 kırmızı ışık arızası verdiğinde artık iş işten geçmiş yukarıda yazan adımları yapmak için çok geç kalmışsınız demektir. İş bu noktaya geldiğinde güvenilir bir ps3 teknik servisine ps3 ünüzü teslim etmelisiniz. Çünkü işi bilmeyen biri cihazın içini açıp kurcalarsa bir daha makinanız hiç açılmayabilir. Özellikle piyasada bga makinelerine sahip bilgisayarcıların yaptığı en büyük hata ps3 işlemcisine ısıtma işlemi uygulaması doğru arıza tespiti yapamaması ve normalde olan arızayı tamir etmek yerine ps3 ana kart üzerinden çeşitli müdahalelerde bulunulması bilgisayar işlemcisi tamiri mantığından konuya yaklaşmasından dolayı cihazınızı daha ‘da kötü duruma sokabilir. Kırmızı ışıkarızalarını kendi teknik servislerimiz tarafından tamirini yapmaktayız. Ancak ilk defa kırmızı ışık arızasına düşmüş makinaların kurtarılma şansı 80% dir. Yüksek teknolojili asansörlü Çin’den ps3 özel yazılım yazdırarak aldığımız cihazlarla ps3 kırmızı ışık tamirinizi yapıyoruz. Üstelik Makinanızı kurtarmakla kalmıyor sizlere daha sonra nasıl kullanmanız gerektiğini anlatıyoruz ve yapılan ps3 kırmızı ışık tamirine Garanti veriyoruz. Bizlere ulaşmak için aşağıdaki numaraları kullanabilirsiniz.

Ps3 kırmızı ışık, sarı ışık arızası tamirinde bizim farkımız ne mi?

Ps3  kırmızı ışık ya da sarı ışık arızalarına maruz kaldı bu arıza konsolunuzu grafik işlemci ve işlemcisinden kaynaklanana arızasıdır. Bu ana kartında grafik işlemcisi ve işlemciyi tamiri mümkün olmayan arızalar vermesine yol açabiliyor. Bu arızalara maruz kalan cihazlar çöp oluyor. Genellikle bu arızayla karşılaşanlar bga makinesinden ışıtma işlemi uygular ancak cihazınız 2 ay 1 ay gibi sürelerden sonra yine aynı hatayı verir.  Biz ps3 kırmızı ışık ve ps3 sarı ışık arızasının tamiriniişlemciyi ana karttan sökerek ana karttaki ve işlemci üzerinde ayaklarını tek tek temizleyerek yeniden 1400 küsür ayağı yaparak Yüksek teknolojili asansörlü Çin’den ps3'e özel yazılım yazdırarak aldığımız bga makinesinde 350 derece ışı uygulayarak sıfırdan yapmaktayız. Eğer konsol ilk kez bize gönderildi ise cihazı ilk biz açtıysak işlem sonrası için garanti bile vermekteyiz. Bizimle iletişime geçin 

AKOMPS PS3|PS4 TEKNİK DESTEK SERVİSİ
İletişim:Süleymaniye mahallesi Fetva yukuşu Güneş han no:3 Kat:2 Fatih/Eminönü/İstanbul ( İstanbul Ticaret Üniversitesi Karşısında 400 metre kadar ileride sağda Kubbe-i ask cafe'nin alt katı )
Cep:0545 735 28 97
akompsakom.jpg
Ps3 İşlemcisini görmektesiniz bu işlemci üzerindeki 1400 küsür ayak tek tek tarafımızca sökülerek yeniden yapılıyor.
AKOMPS.COM-16%5B1%5D.jpg
Anakart üzerindeki ayaklarda aynı şekilde temizlenerek değişimi yapılmaktadır.

Akomps Ps3 Ps4 Teknik Servisi Olarak Kırmızı Işık ve Sarı Işık Ps3 Ariza Tamirinde İşlemci Ayaklarını Yeniden Yaparak Müdahale etmemiz. Başkaları tarafından kurcalanmamış bir ps3 anakartından Yüksek orandan Olumlu sonuç almamızı sağlıyor.


( %80 oranında Cihazı kurtarmaktayız.
İşlemciye ısıtma işlemi uygulamıyor söküp ayaklarını yeniden yaparak takıyoruz )

Akomps Teknik Servisi olarak işlemcinin ayaklarını dizdiğimiz video'yu izleyin




    

Ps4 Mavi Işık Tamiri Hatası BGA işlemci Tamiri 'Akomps'


AKOMPS PS3|PS4 TEKNİK DESTEK SERVİSİ
 İletişim:  Süleymaniye mahallesi Fetva yukuşu Güneş han no:3 Kat:2 Fatih/Eminönü/İstanbul ( İstanbul Ticaret Üniversitesi Karşısında 400 metre kadar ileride sağda Kubbe-i ask cafe'nin alt katı ) '545 735 28 97'
Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

6 comments:

  1. bende de sarı ışık hatası veren 2 tane cihaz var yada kırmızı ışık her neyse cihazı açıyorsun kapanıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor tekrar açıyorsun kapanıyor 15 20 dakika aç kapa yaptıktan sonra cihaz açılıyor ama her seferinde böyle uğraşılmaz tabi.bu cihazlar tamir olurmu sizce? size nasıl gönderebilirim bu cihazları yada antalyada şubeniz varmı acaba? burda bir yere verdim anakart chipset arızalı olmaz bu dedi ama ben hala 15 20 dakika dediğim şekilde uğraşıp cihazı kullanmaya devam edebiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Semih,

      Ps3 işlemci arızası meydana gelmiş bu dönemlerde sıcak havalarında etkisiyle oluşan olağın bir durum, yukarıdaki videolarda ve fotoğraflarda gördüğün gibi konsolunun işlemcisi sökülerek ayakları yeniden yapılarak işlemci tekrar yerine takılması gerekiyor büyük olasılıkla başarılıda olur işlem bizimle iletişime geç.

      Sil
  2. Sa...
    Çoğu cihazda ortak sorun olduğuna göre çözümü ve fiyatı da ortaktır. Tahmini tamir ücreti ne kadardır ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm Selam,
      Evet ücret sabit, Fiyat bilgisi almak için iletişim numarasından bizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. işlem ücreti bilgisi almak için teknik servis iletişim hattını arayınız.

      Sil

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3