Ps3 Fan Arızası Ps3 Fan Tamiri Cekops Teknik Servisi

Ps3 slim ve fat model yüksek fan sesi ps3 sistemi aşırı ısındı kapatılması gerekiyor arızasını vermesine ps3 konsolunuzun uzun süre bakımsız kullanılmış olması ve artık ps3 yüksek fan sesi yapınca veya ps3 sistem ısındı kapatılması gerekiyor diye uyarı vermeye başladığı zaman sorun artık işlemciye kadar inmiş demektir. Buna rağmen ps3 konsolunuzu fan arızalı kullanmaya devam etmeniz durumunda ps3 kırmızı ışık arızasına kadar ilerleyecektir.

Ps3 sisteminiz aşırı ısındı kapatılması gerekiyor bu hatanın tamiri ps3 ısınma sorununa bağlı olarak ps3 yüksek fan sesi arızası veren bir ps3 konsolunun kesin olarak tamiri mümkündür çözümü vardır. Tarafımızca yapılmaktadır ve 1 yıl ps3 yüksek fan arızasına karşılık garanti vermekteyiz. Ps3 ısınma yüksek fan arızası çözüm yolları ise ps3 konsolunun iç bakımının yapılması ps3 konsolu için yerde yer alan fanın ve diğer sistem entegrelerinin temizliğinin yapılması havadar bir ortamda cihazın çalıştırılması gerekiyor. Tüm bu adımları yaptınız ama sorun düzelmedi o zaman ps3 işlemcisine müdahale etme zamanı gelmiştir.

Ps3 sistemi aşırı ısındı kapatılması gerekiyor uyarısını aldığınız zaman artık çözüm yollarının bir anlamı kalmamış bakım temizlik işlemci macunu yenilemek gibi müdahaleler işe yaramayacaktır. Şimdi ps3 konsolumuz yüksek fan sesi arızası yapıyor ve ps3 sistemi ısındı kapatılması gerekiyor diye bir uyarı verdi bu hatanın anlamı şudur Ps3 işlemcisine bağlı fan arızasıdır.  Ps3 konsolunuzu hemen kapandıktan sonra açmaya çalıştığınızda kırmızı ışık hatası verecektir ps3 anakartı ve işlemcisi soğuduğunda ps3 konsolunuzu açmak istediğinizde konsolunu açılacaktır. Ancak kısa süre sonra ps3 fan hatası sorununa düşecektir. Akom Playstation teknik servisi olarak biz bu arızayı 1 yıl garanti vererek tamir etmekteyiz. Teknik ekiple 545 735 28 97  nolu numaradan iletişime geçebilirsiniz.

Ps3 Cafe Sahipleri Dikkat Ps3 Yüksek Fan Sesi Ps3 sisteminiz ısındı Kapatılması Gerekiyor Sorununa Dikkat


Ps3 yüksek fan sesi arızası hakkında özellikle ps3 cafe işletmecilerinin dikkatli olması gerekiyor neden mi ? Önümüz ramazan ve yaz ayı geliyor cafe içerisinde müşterilerin konuşmaları tv'lerden çıkan oyun sesler ps3 yüksek fan sesi arızasını fark etmenize büyük ölçüde engel olabilir. Özellikle ps3 cafe sahipleri bu dönemlerde teknik servisimize ps3 ısınma sorunu ve yüksek fan sesi arızası nedenli gelmekte. Biz akomps Teknik servisi olarak ps3 fan arızası tamirini 1 yıl garanti vererek tamir etmekteyizAncak konsolunuzun bu arızayı verdiğini fark etmez iseniz ps3 konsolunuz kırmızı ışık işlemci hatası verecektir. Bir çok cafe sahibinin dikkat etmesi ama etmediği bir nokta ps3'lerin hava alabilecekleri bir yerde muhafaza etmemeleri ve düzenli aralıklarla temizliklerini yapmamaları örnek aşağıdaki resimde,


Sık sık karşılaştığımız bir durum cafeniz deki cihazların durumu bu şekilde ve en önemli nokta ps3'ünüz fan sesi aşırı ısınma hatası verince bu bakımı yapmanın hiçbir anlamı yok çünkü her şey için çok geç kalınmış oluyor. Artık teknik servisin yolunu tutma zamanı geliyor. Çünkü arıza işlemciye ve fana sıçramış oluyor.

Bu noktaya gelmeden cihazlarınıza düzenli aralıkla bakım yapınız sizlere Akomps Teknik Servisi Olarak önerimiz bu eğer fan arızasına düşmüş bir ps3'ünüz varsa bizimle iletişime geçin 
Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3