Mayıs 2015
Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

1 Yıl Garantili Ps3 Isınma Sorunu Tamiri Ps3 Yüksek Fan Sesi Arızası Tamiri Yapmaktayız



PS3 Isınma Sorunu Ps3 Yüksek Fan Arızası Nedenleri Nelerdir ?


Ps3 slim ve fat model yüksek fan sesi ps3 sistemi aşırı ısındı kapatılması gerekiyor arızasını vermesine ps3 konsolunuzun uzun süre bakımsız kullanılmış olması ve artık ps3 yüksek fan sesi yapınca veya ps3 sistem ısındı kapatılması gerekiyor diye uyarı vermeye başladığı zaman sorun artık işlemciye kadar inmiş demektir. Buna rağmen ps3 konsolunuzu fan arızalı kullanmaya devam etmeniz durumunda ps3 kırmızı ışık arızasına kadar ilerleyecektir.


Ps3 yüksek fan sesi sorunu neden oluyor ? Ps3 yüksek fan sesi tamiri var mı ?


Ps3 slim fat model fan sesi arızasına maruz kaldınız ve çıkan ps3 yüksek fan sesi sizi korkutuyor bu arızaya neyin sebebiyet verdiğini merak ediyorsunuz. Ps3 yüksek fan sesi arızasına sebep olan parça işlemcidir. Ps3 konsolunuzu uzun süredir kullanıyorsunuz ve hayla bir iç temizlik bakım yapmadınız ve artık ps3 işlemcisi ısısı 80 dereceyi geçmeye başladı. İşte bu noktada ps3 konsolunuzda yer alan ps3 fanı devreye tam anlamıyla giriyor ısınan işlemciyi soğuta bilmek için devir hızını arttırıyor ve ps3 yüksek fan sesi arızası ortaya çıkıyor.  Ancak üzülmenize gerek yok ps3 yüksek fan sesi arızasını 1 yıl garanti vererek tamir etmekteyiz.


Ps3 Fan Sesi arızasına Kesin Çözüm Yolları neler ?


Ps3 sisteminiz aşırı ısındı kapatılması gerekiyor bu hatanın tamiri ps3 ısınma sorununa bağlı olarak ps3 yüksek fan sesi arızası veren bir ps3 konsolunun kesin olarak tamiri mümkündür çözümü vardır. Tarafımızca yapılmaktadır ve 1 yıl ps3 yüksek fan arızasına karşılık garanti vermekteyiz. Ps3 ısınma yüksek fan arızası çözüm yolları ise ps3 konsolunun iç bakımının yapılması ps3 konsolu için yerde yer alan fanın ve diğer sistem entegrelerinin temizliğinin yapılması havadar bir ortamda cihazın çalıştırılması gerekiyor. Tüm bu adımları yaptınız ama sorun düzelmedi o zaman ps3 işlemcisine müdahale etme zamanı gelmiştir.


Ps3 Yüksek Fan sesi arızası ve Playstation çok ısındı kapatılacak sorunu tamiri


Ps3 sistemi aşırı ısındı kapatılması gerekiyor uyarısını aldığınız zaman artık çözüm yollarının bir anlamı kalmamış bakım temizlik işlemci macunu yenilemek gibi müdahaleler işe yaramayacaktır. Şimdi ps3 konsolumuz yüksek fan sesi arızası yapıyor ve ps3 sistemi ısındı kapatılması gerekiyor diye bir uyarı verdi bu hatanın anlamı şudur Ps3 işlemcisine bağlı fan arızasıdır.  Ps3 konsolunuzu hemen kapandıktan sonra açmaya çalıştığınızda kırmızı ışık hatası verecektir ps3 anakartı ve işlemcisi soğuduğunda ps3 konsolunuzu açmak istediğinizde konsolunu açılacaktır. Ancak kısa süre sonra ps3 fan hatası sorununa düşecektir. Akom Playstation teknik servisi olarak biz bu arızayı 1 yıl garanti vererek tamir etmekteyiz. Teknik ekiple 545 735 28 97  nolu numaradan iletişime geçebilirsiniz.


Ps3 Fat / Ps3 Slim  aşırı fan sesi tamiri Ps3 Fat / Ps3 Slim aşırı fan sesi sorunu Çözümü


Fat ps3 konsol ve slim ps3 konsollarda ps3 fan arızası ps3 sistem ısındı arızası görünmektedir. Bu arızalar işlemciye bağlı olarak gelişmektedir. Özellikle havaların ısınması bu sorunu dahada arttıran bir etken olarak karşımıza çıkıyor. Kalın fat ps3 ve slim ince ps3'te karşılaştığımız ps3 fan arızası ve ps3 ısınma sorunu arızası birbirleriyle aynıdır ve aynı tamir işlemi uygulanarak çözüme ulaşılmaktadır. Ortalama 30-40 dk süren bir işlem yaparak Fat ps3 konsol ve slim ps3 konsollarda ps3 fan arızası tamirini yapmaktayız. Eğer ps3 konsolunuzda bu gibi sorunlar mevcut ise hemen tamir işlemi yaptırmalısınız. Önümüz yaz ayı ve ps3 fan arızası yaşadığınız cihazlarınız varsa özellikle Ps3 Cafe sahipleri  ps3 konsollarınız kırmızı ışık arızasına düşebilir bu sorunlar size ve işletmenizi ekonomik sıkıntıya sokabilir bu nedenle ps3 fan arızası ps3 yüksek fan sesi sorununu tamir ettirmek için bizimle iletişime geçin.

PS3 Isınma Problemi Ps3 yüksek fan sesi arızası ve Kırmızı ışık Hatası Tamiri


Havaların ısınmasıyla birlikte özellikle ps3 cafe sahiplerinin daha çok ve sık yaşadıkları sorunlar arasında yer alan bu ps3 fan sesi ps3 ısınma ve kırmızı ışık hatası önemlem alınmaz ise ps3 kırmızı ışık hatası vermesine yol açabilir. Bu nedenle ps3 normalden fazla ısınıyor ise veya ilk zamanlardaki gibi standart bir fan sesi ile çalışmıyor ise cihazınızda işlemciye bağlı yüksek fan sesi arızası bulunmakta ve rehan kırımızı ışık hatası verebilir. İşinizi şansa bırakmayın hemen bizimle iletişime geçin 1 yıl garanti vererek bu arızayı tamir etmekteyiz. Akomps TekniK Servisi


Ps3 Cafe Sahipleri Dikkat Ps3 Yüksek Fan Sesi Ps3 sisteminiz ısındı Kapatılması Gerekiyor Sorununa Dikkat


Ps3 yüksek fan sesi arızası hakkında özellikle ps3 cafe işletmecilerinin dikkatli olması gerekiyor neden mi ? Önümüz ramazan ve yaz ayı geliyor cafe içerisinde müşterilerin konuşmaları tv'lerden çıkan oyun sesler ps3 yüksek fan sesi arızasını fark etmenize büyük ölçüde engel olabilir. Özellikle ps3 cafe sahipleri bu dönemlerde teknik servisimize ps3 ısınma sorunu ve yüksek fan sesi arızası nedenli gelmekte. Biz akomps Teknik servisi olarak ps3 fan arızası tamirini 1 yıl garanti vererek tamir etmekteyizAncak konsolunuzun bu arızayı verdiğini fark etmez iseniz ps3 konsolunuz kırmızı ışık işlemci hatası verecektir. Bir çok cafe sahibinin dikkat etmesi ama etmediği bir nokta ps3'lerin hava alabilecekleri bir yerde muhafaza etmemeleri ve düzenli aralıklarla temizliklerini yapmamaları örnek aşağıdaki resimde,

Sık sık karşılaştığımız bir durum cafeniz deki cihazların durumu bu şekilde ve en önemli nokta ps3'ünüz fan sesi aşırı ısınma hatası verince bu bakımı yapmanın hiçbir anlamı yok çünkü her şey için çok geç kalınmış oluyor. Artık teknik servisin yolunu tutma zamanı geliyor. Çünkü arıza işlemciye ve fana sıçramış oluyor.

Bu noktaya gelmeden cihazlarınıza düzenli aralıkla bakım yapınız sizlere Akomps Teknik Servisi Olarak önerimiz bu eğer fan arızasına düşmüş bir ps3'ünüz varsa bizimle iletişime geçin 



AKOMPS PS3|PS4 TEKNİK DESTEK SERVİSİ

İletişim:Süleymaniye mahallesi Fetva yukuşu Güneş han no:3 Kat:2 Fatih/Eminönü/İstanbul ( İstanbul Ticaret Üniversitesi Karşısında 400 metre kadar ileride sağda Kubbe-i ask cafe'nin alt katı )
Cep:0545 735 28 97
Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

'Ps3 Pes 2015 Süper lig yaması' Sry v2 'DATAPACK 4.0' Süper lig Lisans Yaması Çıktı (CFW) Versiyon 


BLES02088
PLAYSTATİON 3
TÜRKÇE
RAR 576 MB / KLASÖR 1.13 gb






Pes 2015 Sry v2 Süper lig Lisans Yaması yapımı tamamlandı, ara ara güncellemelerle desteklenecek yama'da emeği geçen herkese teşekkürler. Bu yama kırık 'cfw' ps3'ler içindir. Orjinal ps3 sahipleri de bu yamayı kullanabilir. Tarafımıza gelerek yükletmeleri gerekmektedir.


Pes 2015 Sry v1 devamı niteliğini taşır.
Sürüm 1.03.00 Veri Paketi 4.00 Destekli hale getirilmiştir.
Datapack 4.0 ile gelen yenilikler yamaya eklenmiştir. Bazı yenilikler görsellere eklenmiştir.
Sabri sarıoğlu, erkan zengin, oscar cardozo yamaya eklenmiştir.
Galatasary, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon takımlarının saha dizilişleri düzenlenmiştir.



hazırlanıyor...

AKOMPS PS3|PS4 TEKNİK DESTEK SERVİSİ
 İletişim:  Süleymaniye mahallesi Fetva yukuşu Güneş han no:3 Kat:2 Fatih/Eminönü/İstanbul ( İstanbul Ticaret Üniversitesi Karşısında 400 metre kadar ileride sağda Kubbe-i ask cafe'nin alt katı ) '545 735 28 97'

Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS




Ps3 pes 2013 ntvspor tv şampiyonlar ligi Tv logosu sadece şampiyonlar liginde çıkma özelliğine
sahiptir.


İndirdiğiniz dt0f dosyasını elinizdeki pes oyunun Usrdır klasörüne kopyalamanız yeterli olacaktır. Orijinal dosyanın yedeğini almayı unutmayın.