Ekim 2015
Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

Versiyon 1.02.00 datapack 1.00
398 MB
     www.ypstrps3.org

VİDEOLU KURULUM

Kurulum adımları aşağıdaki vdeoda vardır.



Ps3 pes 2016 datapack Dlc güncellemesi indir;

Beklenen güncelleme hem ps3 hemde ps4 için çıkmış bulunmaktadır. Ps4 kullanıcıları ps4 konsollarını internete bağlayarak oyun cd'sini ps4 takarak oyun içerisinden güncelleme verisini indirebilir.

Aynı şekilde orjinal ps3 kullanıcılarıda Pes 2016 datapack güncellemesini yukarıda anlatılan şekilde yapabilir.

Kırık CFW ps3 konsol kullanıcıları ise bizim hazırladığımız rehberden faydalanarak pes 2016 datapack kurulumunu yapabilirler.

Ps3 pes 2016 datapack güncellemesi kesinle yapılması gereken bir güncellemedir. Bu güncellemelerde pes 2016 oyununun sistemsel hataları oynanabilirliği oyun içerisindeki güncel takımlar ve transfer güncellemeleri gelmektedir. ypstrps3.org olarak ps3 pes 2016  süper lig ve lisans yama yapımının başlaması için beklediğimiz güncellemedir.





Ps3 pes 2016 datapack indir 'MegaDisk'

 
https://mega.nz/#!eZIEhACC!f7FXOMKdwWkfyL1AOrObitPsQoJ1SAyTddnRyhCy0Qk

DATAPACK 2.0 ÇIKTI KONUYA GİTMEK İÇİN TIKLA

Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

ps4 pes 2016 lisans yama çalışmalarında: forma, logo, teknik direktör, TR lig takım sahaları, pankart çalışmaları sonlanmıştır. Konami pes 2016 için bu ayın sonlarında çıkaracağı DLC Datapack güncellemesinden sonra lig takım kadro çalışmaları yapımı başlayacaktır. ilk etap'ta takımların kadroları oyuncular yaş kilo boy sol sağ ayak ten rengi saç modeli sakal yapısı gibi ayrıntılar göz önüne alınarak yapılacaktır. Ardından gelecek güncellemelerde yüz benzerliği çalışmaları yapılacaktır.

Bildiğiniz üzere ps4 pes 2016 TR li ve lisans yama çalışması yapımı sonunda bağış karşılığında ps3 cafe'ci takipcilerimize yöneilik olan bu çalışmamız paylaşılacaktır.

Yama'nın yapım süresi dlc paketi çıktıktan 10,15 gün sonra tamamlanarak hazır hale getirelecektir. ps4 pes 2016 lisans transfer yamasında Lisansız olan bir çok takımın isimleri dünya milli takımlarında oynayan oyuncuların isimleri pes 2016 özel olarak yapılmış olan karma klasik takımlarda oynayan oyuncuların isimleride tek tek düzeltmeleri yapılmıştır ve yapım devam etmektedir.

Ps4 pes 2016 transfer lisans yamasının sonun bir başka ps4'ten oluşturulan savedata'yı başka bir ps4 atılamadığı gibi bir takım sorunlar mevcut bu konularla ilgili musait olduğumuz zamanlarda kurulum videoları hazırlayarak bir ps4 te yapılan savedata'nın diğer ps4 nasıl aktarılacağı tarafımızca anlatılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. www.ypstrps3.org

Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS





Ps3 Tema Kurulumu
  • P3t uzantılı temayı bilgisayarınızı indirin.
  • Flash disk yada Sd Hafıza kartınızı bilgisayarınıza takın.
  • Bilgisayarınıza Bağladığınız cihazın içerisine girin
  • ps3 adında bir klasor oluşturun. o klasorun içine girerek theme adında bir klasor oluşturun.
  • Son haliyle Bu şekilde olmuş olması lazım PS3-THEME
  • İndirmiş olduğunuz .p3t dosyasını theme klasörünün içerisine atın.
  • Daha sonra ps3 ten Ayarlar-Tema ayarları-Tema-Kur- adımlarını izleyiniz


Bir tema oluşturma veya PC'ye yükleme Bir Web sitesmizde bir tema indirdiğinizde veya bir PC kullanarak bir tema oluşturduğunuzda, depolama ortamında [PS3] - [THEME] adında yeni bir klasör oluşturun ve sonra temayı bu klasörde depolayın. Tema dosyaları [.P3T] uzantısıyla kaydedilmelidir.
Temayı PS3™ sisteminin sistem depolama alanına yüklemek için, tema dosyasını içeren depolama ortamını sisteme bağlayın ve sonra  (Ayarlar) >  (Tema Ayarları) > [Tema] > [Kur] öğesini seçin.

Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

Biz bu videoyu hazırlarken çok eğlendik video ps4 bazı Özelliklerini test etmek amaçlı çektik, ps4'te oyun görüntüsü kayıt etme ses kaydı ekleme v.b özellikleri test ederek sizlere bir video hazırladık. Anlatım sırasında bazı hatalarımız var heyecanımıza verin umarım izlerken keyif alırsınız.



Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS
PS3 PES 2016 TR PAL SÜRÜMDÜR.




BLES02187/Pal
Playstation 3
Türkçe Sürüm
7.55 gb



www.akomps.com 'EL İLE YAZINIZ'




















https://yadi.sk/d/0O4MS1qBjuRB9