Kasım 2015
Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

Ps3 Pes 2016 Yağmur Yaması

Ps3 Pes 2016 Full HD Çim Yaması


Bildiğiniz üzere pes 2016 ps3 oyununda saha görüntüsü oldukça pasif ve soluk renklerden meydana geliyor. Buda pes 2013'ten pes 2016 geçişin bir türlü yapılamamasına neden oluyordu. Konami özellikle ps4 pes 2016'da mükemmel işler başarsa da ps3 için çıkan oyunda bunu söylemek pek mümkün değildi. Ps3 pes 2016 serisi için 
Full HD çim yaması ile bu sorun ortadan kalkmış oldu. Aşağıdaki görsellerede bakarak aradaki farkın ne kadar büyük olduğunu görebilirsiniz.

Ps3 pes 2016 FULL HD çim yaması ile pes 2016 oynamak daha keyifli ve daha verimli bir hal alacak gibi görünüyor.

Full hd çim yamasına datapack 2.0 dahil ettik. Bu sayede çok daha gerçekçi ve canlı bir görünüm elde ettik. Bu özellik tüm stad'lara eklenmiştir.
Yağmur efektini geliştirdik stadyum ayarlarına gelerek saha koşularını ayarladığınızda yağmur efektini sık sık aktif etmek isteyeceksiniz.

VİDEOLU KURULUM
Kurulum adımları aşağıdaki vdeo'da vardır.










ps3 full hd çim yaması ve yağmur yaması indir

Rar Şifresi: www.ypstrps3.org
Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

Ps3 WWE 2K16 indir tek link GoogleDrive


BLUS31565
PLAYSTATİON 3
İNGİLİZCE
14,8 gb
www.ypstrps3.org


WWE 2K16’nın Özellikleri


En Geniş Kadro: WWE 2K16 ile birlikte karşımıza 120’den fazla benzersiz karakter çıkacak. Stone Cold Steve Austin alongside Seth Rollins, Daniel Bryan, Dean Ambrose, Bad News Barrett, Paige ve Finn Bálor bu karakterlerin başını çekmekte. Şimdiki WWE süperstarlarından, NXT süperstarlarına; divalardan, efsanevi güreşçilere kadar karakter bulunduracak olan WWE 2K16 kadro açısından oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Ayrıca WWE 2K16’ya ön sipariş veren oyuncular Arnold Schwarzenegger’in The Terminator filmindeki 2 haline sahip olabilecekler.

2K Showcase Modu: WWE serisinin ağır senaryo bazlı modu olan 2K Showcase, WWE 2K16 ile devam ediyor. WWE tarihinin en efsanevi olaylarına tanıklık edebileceğimiz bu mod, açıkçası benim en çok merak ettiğim mod. Umarım büyük yenilikler ile karşımıza çıkar. Ayrıca WWE 2K16’nın 2K Showcase modunu oynayarak yeni girişler, müzikler, karakterler gibi şeylerin de kilitlerini açabileceğiz.

Daha Zengin İçerik Üretme: WWE 2K15’in en büyük sorunlarından bir tanesi oyunda bayan karakter oluşturamamamız ve kendi oluşturduğumuz karaktere benzersiz girişler tasarlayamamamızdı. WWE 2K16 ile bu sorunların çoğu düzelecek. Çünkü WWE 2K16 ile birlikte Create a Diva, Create a Championship, Create an Arena ve Create a Show özellikleri seriye geri dönecek. Ayrıca Create a Superstar, Create an Entrance, Superstar Studio ve Community Creations özellikleri de büyük ölçüde geliştirilecek.

Çoklu Oyuncu Modu: WWE 2K16 ile birlikte oyunun severlerinin isteklerine göre WWE 2K16’nın çoklu oyuncu modu da düzeltilecek. Daha düzgün çalışan bir matchmaking sistemi karşımıza çıkacak ve oyunu online bir şekilde oynamamız için birden fazla yol bulunacak.







  • BLUS31565 kodlu W2k16 güncellemesi
  • Bu güncellemeleri de indirerek Fat32 Formatlı bir usb belleğin anadizinide atarak ps3'ten instal page filesten giriş yaparak sırasına göre kurmanız gerekiyor.

 https://docs.google.com/uc?id=0B0XmiVKO9qvyNkJ4WXBVWkRrS3M&export=download
Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS





BLUS31542
Playstation 3
İngilizce
8.38
www.ypstrps3.org


2000 yılın da başlayan bu serüven her sene çıkarmış olduğu oyun ile basketbol severleri, oyunun çıkmış oldukları zamanın konsolları ve bilgisayarları ile ekrana kilitleyici derece de bağımlılık yapan 2K serisinin en son oyunu 2K16’nın çıkış tarihi belli oldu.
Basketbol oyunların da en büyük rakibi olan NBA live ile rekabet durumun da olsa da kuşkusuz 2007 yılından itibaren 2K serisi her sene NBA Live’den bir adım önde olmayı başardı. Gerekoyun içi modları, gerek oyuncu rakamları ve tasarımları basketbol severler tarafından dünyanın en iyi basketbol oyunu olarak görülmektedir.
NBA 2K15 ile sunulan grafikler ve oynanış tarzı ile oyun severlerin NBA 2K16’yı heyecanla bekleme durumuna sokmaya yetti. Bu sefer NBA 2K16 grafiksel olarak geliştirmeler ve birkaç yeni mod eklemesi yaparak oynanış ve görsel kaliteyi arttırmayı, oynanış zevkini zirveye taşımayı hedefliyor.



Ps3 - Ps4 Teknik Servisi | Pes Yamaları PS3 | Ps4 CFW + APPS + HACKS

BLES02166
PLAYSTATİON 3
İNGİLİZCE
6.73 GB
www.ypstrps3.org

Call of Duty: Black Ops 3 geçtiğimiz saatler içerisinde yeni bir video ile tamamen tanıtılmış oldu. Tabii ki bu video bazı şeyleri anlamamız için yeterli olmadı. Fakat videonun hemen ardından Call of Duty: Black Ops 3 için yeni bilgiler hızla gelmeye başladı. Peki, nedir o bilgiler? Hemen aşağıdan göz atmaya başlayalım!

Call of Duty: Black Ops 3’ün Zombi Modu Çok Özel Benzersiz Olacak!

Call of Duty serisine zombiler ile yeni bir soluk getiren Treyarch’ın yeni oyunuyla zombi modunu geri getireceğini zaten herkes biliyordu. Fakat görülen o ki, bu zombi modu beklenenden çok daha güzel olacak. Treyarch tarafından gelen yeni bir açıklamaya göre Call of Duty: Black Ops 3’ün zombi modu, oyunun hem senaryo, hem de çoklu oyuncu modundan ayrı ve benzersiz bir mod olacak. Ayrıca Treyarch, oyuncuların bu zombi modundan beklediklerinden çok daha fazlasını vereceklerini de belirtti.

Treyarch geliştirdikleri zombi modu için, “Call of Duty: Black Ops 3’te sunacağımız zombi modu, sanki ayrı bir oyun gibi olacak.” şeklinde konuşurken, zombi modu hakkında çok daha fazla bilgininyakın zamanda basına dağıtılacağı belirtildi.

Call of Duty: Black Ops 3’ün Çoklu Oyuncu Modu Kategorileri Belli Oldu!

Call of Duty: Black Ops 3’ün çoklu oyuncu modunu erkenden oynamayı başaran basın siteleri, oyunun çoklu oyuncu modunun en benzersiz özelliği olan karakter sınıflarını da sızdırmaya başladı. Call of Duty: Black Ops 3’ün çıkışında 9 adet benzersiz sınıf olması beklenirken, şimdilik oyunda 4 adet sınıf bulunuyor. Bu sınıfların adı ise Outrider, Reaper, Seraph ve Ruin olarak seçilmiş durumda. Bu karakterlerin özellikleri ise sırasıyla patlayıcı ok ve yay kullanması, savaş robotu kullanması, güçlü bir yumruğa ve silaha sahip olması, Gravity Spikes kullanması. Call of Duty serisi için oldukça yeni bir özellik olan karakter sınıfları hakkında detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde gelecektir.

Call of Duty: Black Ops 3 Artık 4 Kişilik Co-Op Sunuyor!

Call of Duty: World at War oyunundan beri görmediğimiz bir özellik olan 4 kişilik senaryo co-op modu, Call of Duty: Black Ops 3 ile geliyor. Senaryo görevlerini en baştan, en sona kadar 4 arkadaşımız ile co-op olarak internet üzerinden oynayabiliyoruz. Ayrıca 2 kişilik lokal co-op modu da bulunuyor. Ayrıca Call of Duty: Black Ops 3’te bulunan bu co-op modu, bu sefer oldukça önemli olacak çünkü Call of Duty: Black Ops 3’ün senaryo modu tamamen co-op üzerine dayandırılmış durumda. Tabii ki tek başınıza da senaryoyu oynayabileceksiniz fakat, co-op oynayarak daha fazla zevk alabileceğimiz söyleniyor.

Treyarch tarafından gelen bir başka detay bilgide ise oyunun senaryo modunda en az 20 adet farklı yapay zeka düşman ile karşılaşacağımız belirtildi. Ayrıca Treyarch, oyunun senaryo modunda bir prototip yapıtı oynayacağımızı da belirtti.

Black Ops 3'ün bu sürümlerinden senaryo modunu çıkardı. Bunun haricinde oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümlerinde Weapon Paint Shop bölümünün yer almayacağı ve e-spor odaklı modların da sunulmayacağı açıklandı. Normal multiplayer modlarının ve zombi modunun yer alacağı açıklanan











  • ÇOK ÖNEMLİ: 
  • Bu güncellemeleri de indirerek Fat32 Formatlı bir usb belleğin anadizinide atarak ps3'ten instal page filesten giriş yaparak sırasına göre kurmanız gerekiyor. Yoksa oyun çalışmaz