mtx key bloke edildi sony ps4 4.73 update mtx key bloke ps4 kırma işlemi sona erdi mtx key çalışmıyor

Sony'nin son güncellemesi 4.72 den bu yana, E3 Share ve PS4Kit klonlarını MTX Key ModChip'ler ile oyun paylaşımını engellemek adına bugüne kadarki en kararlı OFW'yi yayınladı PlayStation 4 4.73'e Resmi Firmware'ini bir kez daha güncelledi!


MTX KEY ve E3 SHARE 4.72 ve alt sürümlerde çalışmamaktadır. 4.73 Sürümünde şuan için bloklanmış durumda İlk yazımızda da dediğimiz gibi tam anlamıyla PS4 kırma işlemi değildi bu MTX Key sistemi özellikle playstation cafe sahipleri online oyun oynatamadığından hiç sıcak bakmıyordu.



Özellikle FİFA ve PES oyunlarında canlı güncelleme yapılmakta Fifa bu konuda pes göre daha ilerde playstation kafeler MTx KEy ile internet psn ağına bağlanamayacaklarından bu sisteme çok sıcak bakmıyordu. Çoğunlukla son kullanıcıların tercih ettiği bir sistemdi. MTX KEY ve E3 SHARE Sony 4.73 Sistem yazılımı ile bloklandı.

İlerleyen zamanlarda ne gibi gelişmeler olacak bilinmiyor. Yabancı forum sayfalarında MTX KEY ve E3 SHARE geliştiricileri sony 4.73 sistem yazılımında MTX KEY ve E3 SHARE bloke eden yamaları incelemeye başladığını yazıyor. Eğer bir gelişme olur ise diğer yazılarımızda konu hakkında detaylı paylaşımlar yapacağım.




X bir hesaba aldığınız oyunları başka konsollara ana hesap olarak imzalayan ve ofline olarak kullanma imkanı sağlayan MTX KEY ve E3 SHARE Chip'leri için kullanılan oyun hesapları yine yabancı forumlarda okuduğu yorumlara göre banlanmaya başlamış.





Psn üzerinden aldığımız oyunları aktarmak istediğimiz x bir cihaza psn hesabımızla bir kereliğine giriş yapmamız gerekiyor. 4.72 yada alt bir ofw yazılım sürümüne sahip olan bir cihaza oyun dolu psn hesabını aktif etmek istediğinizde sizden en son çıkan ofw yazılım sürümünü isteyecektir. Bu güncellemeyi aldığınızda MTX KEY ve E3 SHARE kullanılamaz hale gelmektedir.

Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3